Wedstrijden op de MVW

De MVW organiseert zelf diverse wedstrijden per jaar maar ook hebben wij organisaties zoals de Buggycup , No-Nitro en de Truggycup te gast op ons parcours.

 

Jaarlijks organiseert de MVW zelf diverse wedstrijden denk aan: Clubwedstrijden die veelal voor Electro op de donderdag avond gehouden worden maar ook de Crazy Caravan race, Buggy vs Truggy, Nederland versus Duitsland vs Belgie, 3 Uurs race, Wintercup.

Wedstrijden waarbij de organisatie ligt in handen van de MVW proberen wij het voor onze leden natuurlijk extra aantrekkelijk te maken zoals bijvoorbeeld kortingen bij inschrijving en natuurlijk niet te vergeten het clubkampioenschap die op de MVW gehouden wordt. Momenteel voor de Electro klasse maar wie weet onstaat dit ook voor de Nitro klasse.

Op de sub links in het menu Wedstrijden zal je vooral informatie vinden van de komende  wedstrijden die op de MVW gehouden worden en alle links naar de inschrijvingen en dergelijke. Wil je zelf iets ondernemen neem dan even contact op met het bestuur.