De Overheid heeft op 18 juni 2021 nieuwe maatregelen afgekondigd die met ingang van 26 juni 2021 in werking treden. Wel blijven er nog voorwaarden gelden waar aan wij zullen moeten voldoen.

Op de naleving van deze voorwaarden zal door de overheid controle plaatsvinden en er zal worden gehandhaafd.

Wat weer mogelijk is

· Het terrein en het gebouw zijn weer voor bezoekers, gasten, familieleden en andere belangstellenden toegankelijk.

· Voor de buitenactiviteiten is het weer mogelijk om wedstrijden te organiseren.

· Er kunnen zich weer nieuwe leden aanmelden.

· Het is voor gastrijders weer mogelijk om van onze faciliteiten gebruik te maken.

Wat blijft

· Houd te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar. En als je je niet helemaal lekker voelt (niezen, hoesten, keelpijn, koorts) of ziek bent , dan betreedt je het terrein dus niet en blijf je thuis.. Dat geldt ook als een gezinslid verkouden of ziek is

· Aanmelden blijft, voor zowel de binnen- als de buitenactiviteiten, verplicht!

Dit kan via de onderstaande links:

Aanmelden voor het rijden op de off-road baan

Aanmelden voor de Clubavonden en/of dagen

· Binnen het verenigingsgebouw zijn slechts 12 leden toegestaan inclusief een coördinator.

· Voor de buitenactiviteiten geldende maatregelen, waarbij het aantal aanwezige rijders beperkt is tot 7 leden inclusief de coördinator.

· Voordat je de rijderstelling betreedt kijk je eerst of er een plaats is, daarna loop je pas de trap op. Op de rijderstelling is plaats voor 4 rijders. Maximaal 2 mensen in de pitstraat.

Wij wensen jullie weer veer plezier met het uitoefenen van de hobby.