Regelmatig houdt de Modelbouwvereniging Waterland op een zondag een inloopdag.
U bent op deze zondagen welkom tussen 11:00 uur en 16:00 uur om te praten over de modelbouw hobby, of om lekker rond te kijken bij onze vereniging.

Deze inloopdagen worden veelal enkele weken van te voren op deze plek aangekondigd, de volgende inloopdag wordt

 

Zondag 21 mei

 

Tevens wordt op deze dag een wedstrijd van de Buggy Cup verreden. Heb je altijd al een een wedstrijd willen zien van radiografische bestuurbare auto's? Dat kan op zondag 21 mei bij de Modelbouwvereniging Waterland aan het Trimpad 8 , 1443 WB, Purmerend (Wheermolen).

Eerder dan in andere jaren wordt op deze zondag de Buggy Cup gehouden. Dit is één van de wedstrijden die worden gehouden voor RC-auto's in schaal 1:8 nitro- en electro buggy's. De MVW beschikt over een grote off-road wedstrijdbaan voorzien van kunstgras en met verschillende uitdagende jumps. Er staat een hoge rijdersstelling zodat je van bovenaf een goed zicht hebt over de gehele baan.

De start is om 9 uur. Iedereen is van harte welkom op het terrein naast de ijs- en skeelerbaan.

Op deze dag zijn tussen 11 en 15 uur activiteiten van andere onderdelen van onze vereniging te bewonderen. Voor de treinenliefhebbers is in het clubgebouw de grote modelbaan in schaal H0 in bedrijf. Het Duitse deel van de baan zal dan in werking zijn, het Nederlandse deel is momenteel niet rijvaardig omdat er gewerkt wordt aan de bedrading van de baan. Aan de schaal N-baan wordt hard gewerkt en tevens zal de lokdoker aanwezig zijn.

Ook andere onderdelen van modelbouw zoals auto's 1:87 en 1:14 die radiografisch bestuurd kunnen worden zullen te zien zijn.

Kom dus gezellig langs om in onze kantine meer info te krijgen over verschillende takken van modelbouw binnen onze vereniging.