De Brushless Buggy Wintercup komt ook dit keer weer naar ons toe. De wedstrijden zullen plaatsvinden op :

19 november 2023 - Raco2000 Utrecht
21 januari 2024 - MVW Purmerend
18 februari 2024 - RCCZ Zoetermeer
De eventuele reserve datum (of wellicht 4e wedstrijd ) zal zijn op 7 april 2024.
 
Nieuw dit seizoen zal zijn dat we ook de electro Truggy klasse toevoegen aan de cup.  Deze klasse heeft een veel belovende toekomst wat ons betreft. Meer racen, minder omvallen en in alle omstandigheden kunnen rijden en grip hebben!

Dus... zet de datums vast in je agenda!
Kom gezellig langs of nog beter, doe mee!!

 

mvwreborn2022.jpg

Op zondag 2 oktober 2022 is het helaas geannuleerd.
Na ruim 2 jaar stilstand blazen we de club nieuw leven in, en organiseren we "MVW Reborn"
Een wedstrijd voor 1:8 nitro en electro buggy's. Er zal gereden worden in 2 aparte klassementen.
Deelname kost €10,- te voldoen op de club (geen pin aanwezig)
Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 30 september 17.00 uur.
Inschrijven kan je hier: 
Voor de diehards is er de mogelijkheid om zaterdag 1 oktober de baan te verkennen vanaf 10.00 uur.
Kantine is geopend, geen pin aanwezig.

We hopen er weer een gezellige dag van te maken.
Organisatie MVW

Nadat er veel gevraagd is om het verbouwen, aanpassen en onderhouden van de offroad baan, zijn de offroad coördinatoren afgelopen weekend begonnen met de verbouwing.

De verbouwing zal ongeveer 2 weken duren, dus houd de website en onze facebook pagina goed in de gaten.

 

De Noord-Hollandse Modelspoordagen worden in 2020 alweer voor de tiende keer georganiseerd door 4 Noord-Hollandse modelbouwverenigingen die elk een modulebaan tentoonstellen, aangevuld met een aantal gastbanen, demo's en een grote ruilbeurs. Het evenement is zo langzamerhand een begrip geworden in Noord-Holland en ver daarbuiten en gaat in 2020 plaatsvinden op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart.

Deelnemers in 2020 die nu al bekend zijn zijn SwissTrack en Oma Els en Opa Bert met het blauwe lokomotiefje bekend van de tv waarvan we de naam niet mogen noemen. Met diverse personen en verenigingen zijn nog besprekingen  gaande. We kunnen al wel verklappen dat Rob Mooij weer komt met nieuwe creaties en dat er verschillende puur Hollandse modelhuisjes te zien zullen zijn die volledig van karton gemaakt zijn. Tevens zijn we weer bezig met het voorbereiden van een aantal lezingen.

 

Voor alle info klik hier

 

 

 

Regelmatig houdt de Modelbouwvereniging Waterland op een zondag een inloopdag.
U bent op deze zondagen welkom tussen 11:00 uur en 16:00 uur om te praten over de modelbouw hobby, of om lekker rond te kijken bij onze vereniging.

Deze inloopdagen worden veelal enkele weken van te voren op deze plek aangekondigd, de volgende inloopdag wordt

 

Zondag 21 mei

 

Tevens wordt op deze dag een wedstrijd van de Buggy Cup verreden. Heb je altijd al een een wedstrijd willen zien van radiografische bestuurbare auto's? Dat kan op zondag 21 mei bij de Modelbouwvereniging Waterland aan het Trimpad 8 , 1443 WB, Purmerend (Wheermolen).

Eerder dan in andere jaren wordt op deze zondag de Buggy Cup gehouden. Dit is één van de wedstrijden die worden gehouden voor RC-auto's in schaal 1:8 nitro- en electro buggy's. De MVW beschikt over een grote off-road wedstrijdbaan voorzien van kunstgras en met verschillende uitdagende jumps. Er staat een hoge rijdersstelling zodat je van bovenaf een goed zicht hebt over de gehele baan.

De start is om 9 uur. Iedereen is van harte welkom op het terrein naast de ijs- en skeelerbaan.

Op deze dag zijn tussen 11 en 15 uur activiteiten van andere onderdelen van onze vereniging te bewonderen. Voor de treinenliefhebbers is in het clubgebouw de grote modelbaan in schaal H0 in bedrijf. Het Duitse deel van de baan zal dan in werking zijn, het Nederlandse deel is momenteel niet rijvaardig omdat er gewerkt wordt aan de bedrading van de baan. Aan de schaal N-baan wordt hard gewerkt en tevens zal de lokdoker aanwezig zijn.

Ook andere onderdelen van modelbouw zoals auto's 1:87 en 1:14 die radiografisch bestuurd kunnen worden zullen te zien zijn.

Kom dus gezellig langs om in onze kantine meer info te krijgen over verschillende takken van modelbouw binnen onze vereniging.

 

 

 

© Modelbouwvereniging Waterland

Terug Naar Boven