Helaas zijn wij door de huidige corona maatregelen genoodzaakt om toegang tot het off-road circuit te reguleren door middel van aanmeldingen.

In de onderstaande lijst ziet u de data waarvoor aangemeld kan worden, ook is hier te zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.

Als een rijdagdag of avond vol is, kunt u nog steeds aanmelden maar u komt dan op de reservelijst, als iemand die toch niet kan krijgt de eerst volgende op de reserve lijst automatisch bericht dat deze kan komen.

Het is dus belangrijk dat u zich alleen aanmeld als u daadwerkelijk van plan bent om langs te komen en ook af te melden als u niet meer kunt komen.

Vooralsnog dienen we ons allemaal nog aan de volgende regels te houden:

Als u zich niet helemaal lekker voelt (niezen, hoesten, keelpijn, koorts) of ziek bent, meld u dan niet aan en betreed het terrein niet. Dat geldt ook als een gezinslid verkouden of ziek is.

Houd te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar op het terrein en in het gebouw.

Wij hanteren maximaal 7 rijders op de offroad baan.

Het verenigingsgebouw is alleen op clubdagen en avonden geopend, op andere momenten zijn toiletten niet beschikbaar.

Houd u aan de looprichtingen, de ingang van het gebouw is nu aan de achterkant van het gebouw bij de scale / crawl tuin en de uitgang is de deur aan de voorkant van het gebouw.

Het dragen van een mondkapje is binnen het clubgebouw verplicht.

Let op dat het pad vrij is voordat naar de baan sleutelplaats of parkeerplaats gaat.

Er zijn 7 sleutelplekken beschikbaar, deze zijn duidelijk gemarkeerd, overige plekken mogen niet gebruikt worden.

Wanneer je de rijderstelling betreed, kijk je eerst of er een plaats is, daarna loop je pas de trap op. Op de rijderstelling is plaats voor 4 rijders. Deze plekken zijn gemarkeerd.

Ga in één van de vakken staan, lus hierbij zo strak mogelijk tegen de achterkant van de stelling. Is het druk? overleg dan even met elkaar hoelang men rijdt.

Maximaal 2 mensen in de pitstraat.

Voorkom overal het lenen van spullen van elkaar ivm afstand houden en besmetting!

Na het rijden laat je de sleutelplek schoon achter, neem hiervoor zelf wat desinfecterend reinigingsmiddel / doekjes mee en maak de tafel GRONDIG schoon.

Er zijn geen komende evenementen

© Modelbouwvereniging Waterland

Terug Naar Boven